Новини
KIA Sportage – подвійний переможець всеукраїнського конкурсу «Автомобіль року в Україні 2024»

KIA Sportage – подвійний переможець всеукраїнського конкурсу «Автомобіль року в Україні 2024»

2024-04-08

03 квітня 2024 року відбулася церемонія нагородження щорічної акції «АвтоРоку в Україні». Бренд KIA отримав одразу дві відзнаки: KIA Sportage було визнано кращим у категорії «Кращий міський кросовер» та у категорії «Співвідношення ціна/якість»!

Близько 80 новинок автомобілів, офіційно представлених на ринку України за майже 2 останніх роки, оцінювалися громадськістю та експертами. Громадське журі своїми голосами на сайті визначало ТОП 10 автомобілів-претендентів на звання Автомобіль року в Україні 2024, які в результаті оцінювалися Експертним журі. І надзвичайно приємно, що багаторазовий бестселер України за підсумками року -  KIA Sportage, отримав одразу дві вищі сходинки п’єдесталу пошани в номінаціях «Кращий міський кросовер» та «Співвідношення ціна/якість».

Зважаючи на надзвичайний інтерес до кросоверів в Україні, організатори «Авто року 2024» створили категорію «Кращий міський кросовер», у якій було номіновано моделі KIA Sportage, Honda HR-V, Ford Kuga Hybrid, Lexus NX, Hyundai Kona Hybrid, Opel Grandland, Peugeot 2008, Volvo C40, Subaru Crosstrek, Volvo EX30, Porsche Macan T, Nissan Qashqai e-POWER та ін. І саме KIA Sportage отримав перемогу, змагаючись у фіналі із Honda HR-V.

У номінації «Співвідношення ціна/якість 2024» серед п’ятірки фіналістів KIA Sportage, Mazda CX-60, MG4 EV, Opel Grandland і Honda HR-V громадськість та експерти одноголосно обрали KIA Sportage.

KIA Sportage – популярний кросовер, який вже не один рік тримає статус лідера ринку. Нове покоління моделі, представлене на українському ринку з липня 2022 року, за цей час встигло сподобатися як автомобільним журналістам, так і шанувальникам бренду, які цінують у автомобілях не тільки привабливий дизайн, надійність і сучасні технології, але й економічність, доступність  та високу ліквідність.

Також нагадаємо, що продовжено дію знижки до 10% на окремі комплектації 2023 р.в. Лише до 30 квітня 2024 р. є можливість придбати бестселера ринку із суттєвою економією. Проте слід зазначити, що кількість автомобілів обмежена.

*Знижка до 10%* на окремі моделі KIA Sportage 2023 року виробництва в дилерській мережі ТОВ "ФАЛЬКОН-АВТО". Деталі: https://www.kia.com/uа. Під знижкою мається на увазі знижки від роздрібної ціни в розмірі 3% KIA Sportage Prestige (Престіж), 10% KIA Sportage Comfort (Комфорт) на дату рахунку-фактури. Зазначені розміри знижок не застосовуються разом з іншими знижками і не додаються до них. Знижка діє на обмежену кількість зазначених моделей KIA Sportage 2023 року виробництва, що є в наявності в дилерській мережі ТОВ "ФАЛЬКОН-АВТО" на всій території України, за винятком АР Крим і тимчасово окупованих територій, з 13.02.2023р. по 30.04.2024р. ТОВ "ФАЛЬКОН-АВТО" та офіційні дилери в Україні залишають за собою право без попереднього повідомлення змінювати комплектації і роздрібні ціни на автомобілі. Актуальні ціни з урахуванням знижки вказуються у договорах купівлі-продажу автомобіля, які підписані з офіційним дилером в Україні. Ця інформація не є офертою, призначена тільки для інформаційних цілей і не може бути використана як документ, що встановлює зобов'язання продавця.