Новини
Запчастини та витратні матеріали на автомобілі KIA попередніх модельних років з вигодою до 70%!

Запчастини та витратні матеріали на автомобілі KIA попередніх модельних років з вигодою до 70%!

2019-05-21

В період з 21 травня по 31 серпня 2019 року в офіційній дилерській мережі Kia в Україні встановлені спеціальні ціни на обмежений склад запчастин і витратних матеріалів, при цьому розмір вигоди на окремі позиції доходить до 70%.

 

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний і ексклюзивний дистриб'ютор бренду і автомобілів Kia в Україні, пропонує оригінальні запчастини та витратні матеріали на автомобілі Kia попередніх модельних років за спеціальними цінами з вигодою*, що сягає 70% на окремі позиції. Пропозиція діє у всій офіційній дилерській мережі Kia в Україні в період з 20 травня по 31 серпня 2019.

 

Спеціальна пропозиція поширюється на фірмові аксесуари, витратні матеріали, елементи внутрішнього облицювання інтер'єру і допоміжне обладнання, електрообладнання, елементи кузова, паливної системи, двигуна і трансмісії, системи кондиціонування, ходової частини та багато іншого. Вичерпний перелік акційних позицій доступний за посиланням.

 

Наявність запчастин, аксесуарів і витратних матеріалів за спеціальними цінами, а також сумісність з конкретною моделлю автомобіля Kia, уточнюйте у консультанта по сервісу найближчого офіційного дилера Kia в Україні.

 

 

 

Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами, що діяли до 21 травня 2019 року. Спеціальні умови придбання поширюються на обмежений склад запасних частин і витратних матеріалів. Спеціальна пропозиція діє в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» з 21.05.2019 до 31.08.2019. Офіційні дилери KIA в Україні самостійно визначають кінцеву ціну акційного товару на дату його продажу. ТОВ «Фалькон-Авто» залишає за собою право змінювати умови спеціальної пропозиції.