Новини
Акція "Осінній сервіс Kia" з вигодою до 20 % на сервісне обслуговування

Акція "Осінній сервіс Kia" з вигодою до 20 % на сервісне обслуговування

2022-10-27

Офіційний дилерський центр автомобілів Kia "Автоцентр на Борщагівці" розпочинає традиційну осінню сервісну акцію для власників Kia, які можуть здійснити комплексну діагностику автомобіля та додаткові послуги за спеціальною вигодою.

 

В рамках спеціальної сервісної пропозиції, що діє в період з 17 жовтня і по 11 грудня 2022 року, офіційний дилер автомобілів Kia "Автоцентр на Борщагівці" пропонує підготувати ваш автомобіль до осінньо-зимового періоду із значною вигодою.

 

Сезонні та додаткові види робіт пропонуються зі знижкою 20% на послуги та до 20% на запасні частини, від звичайної ціни, яка діє на момент проведення пропозиції, а саме на:

 

- Шиномонтаж;

- Контроль та регулювання кутів встановлення коліс;

- Комплексна діагностика.

 

Кожен клієнт отримує гарантію на виконані роботи та надані послуги. Що ж стосується лояльності, то нагадуємо, що діє програма Drive2U, яка дозволяє при кожному повторному зверненні накопичувати бонуси і отримувати додатковий дисконт.

Докладні умови уточнюйте у консультанта по роботі з клієнтами сервісу на СТО або по телефону (044) 299 22 28 та (067) 500 84 79 *.

 

 

ЗАПИС НА СЕРВІС

 

 

* Дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів - згідно тарифів операторів.

 

 

 

Ми в FACEBOOK

Ми в INSTAGRAM