Новини
«Автоцентр на Борщагівці» святкує День Народження – 15 років!

«Автоцентр на Борщагівці» святкує День Народження – 15 років!

2020-09-15

Офіційний дилер «Автоцентр на Борщагівці» святкує свій День Народження, а саме 15 років з дати вікриття! Історія автоцентру, який розпочав своє існування ще в далекому 2005 році та відкрив свої двері для любителів автомобілів різних брендів, порадував клієнтів новими автомобілями та зробив значний вклад в розвиток автобізнесу в цілому.

 

На сьогодні, «Автоцентр на Борщагівці» є офіційним дилером автомобілів бренду Kia, топ лідером з продажу автомобілів в Україні. Один з найкращих центрів типу 3 S (Sales, Service, Spares), що об'єднує такі структурні підрозділи, як автосалон, станція технічного обслуговування, спеціалізований магазин оригінальних автозапчастин та аксесуарів бренду KIA. У 2014 році «Автоцентр на Борщагівці» отримав нагороду Платинового дилера KIA за визнанням KIA Motors Corporation.

 

В рамках святкування Дня Народження, в автосалоні Kia «Автоцентра на Борщагівці», що по вул. Велика Кільцева, 2, відкрито персональну виставку картин молодих українських художників Тетяни Журавель та Лідії Селянко.

 

На разі Тетяна Журавель – молода амбітна художниця, яка не зупиняється на досягнутому. Була одна з учасниць та організаторів проекту "TRASH". В даний час шукає свій стиль, пробує писати картини і олією і акрилом, пробує писати в різних техніках та змішувати різні техніки. Девіз по життю - ніколи не здаватися і шукати красу в простих речах.

Лідія Селянко - українська сучасна художниця живописець, член Національної Спілки Художників України. Учасниця виставок в М17, Пінчук Арт Центрі, Музеї сучасного мистецтва України, Музеї історії Києва та Дім Художника. Картини приймали участь у виставках України, Німеччини, Великобританії, Австрії та інших країн. Художні роботи Лідії отримали перші призові місця таких відомих виставок, як Український тиждень мистецтв Ukrainian Art Week.

Відзначимо, що Автоцентр на Борщагівці зараз виглядає справжньою казковою галереєю. І головні «персонажі» автосалону – безумовно автомобілі Kia.

 

Розділіть свято офіційного дилера Kia «Автоцентра на Борщагівці» разом з нами!

Попереду ще багато сюрпризів, слідкуйте за новинами.

 

 

Ми в FACEBOOK

Ми в INSTAGRAM