Новини
Автоцентр на Борщагівці став автомобільним партнером святкування Дня Народження журналу JOY

Автоцентр на Борщагівці став автомобільним партнером святкування Дня Народження журналу JOY

2019-05-29

Офіційний дилер автомобілів KIA «Автоцентр на Борщагівці» залюбки підтримує заходи та бізнес зустрічі талановитих людей та компаній, що впродовж своєї діяльності досягали неабияких результатів та ділилися з нами своїми історіями успіху.

 

Цього разу осторонь ми не залишилися події святкування солодкого віку – 24 роки журналу JOY. Ми раді бути частиною даного заходу та вітаємо головного редактора журналу JOY Тетяну Гузь з успішними роками діяльності та бажаємо відданих читачів, щоб кожний випуск журналу JOY був краще попереднього.

В якості автомобільного партнера заходу, зірковим гостям DJ Nana та шоу балету Dance DIVAS було забезпечено трансфер тестовими автомобілями Kia Sorento – автомобілі бізнес-класу з практичними рисами впевненого позашляховика.

Святкування Дня народження зібрав велику кількість партнерів, друзів і зіркових гостей, блогерів та відомих українських телеканалів! Підігрівали настрій та вечір відома співачка Tayanna, та згадані раніше, запальний сет від DJ Nana (екс-солістка групи Nikita) та яскраве шоу від балету Dance DIVAS.

 

Більше фото дивіться на офіційній сторінці в Facebook!