Новини
Екологічне майбутнє – еко-кросовер гібрид KIA Niro

Екологічне майбутнє – еко-кросовер гібрид KIA Niro

2018-08-09

Світовий дебют гібрида KIA Niro на Чиказькому автосалоні однозначно доводить безкомпромісність автомобіля, який поєднує в собі задоволення від поїздки з привабливим дизайном, функціональною утилітою та гібридною ефективністю, кросовер KIA Niro забезпечує ідеальний баланс для сучасних споживачів, а ставки претендують на унікальну позицію між гібридним електроприводом та сегментами CUV.

Орт Хедрік, віце-президент з розробки продуктів Kia Motors America, також відзначив:
"Субкомпактний ринок CUV продовжує бути одним із самих швидкозростаючих сегментів у світі, гібрид KIA Niro пропонує унікальний, привабливий, практичний пакет опцій, який споживачі раніше не бачили".

Безпека еко-автомобіля гібрида KIA Niro

Зелений автомобіль KIA Niro має хороші рейтинги у всіх шести тестах на витривалість випробувань, відповідно отримані нагороди збільшують позиції  загальної кількості автомобілів Kia в рейтингу Top Safety Pick.

Стратегічний інститут безпеки дорожнього руху (IIHS) нагородив найкращий рейтинг можливостей Top Safety Pick Plus (TSP) Kia Niro, завдяки обладнаній наявній системі попередження зіткнення (FCWS) та автономній аварійній системі гальмування (AEB), а також фарам високої інтенсивності (HID).

Віце-президент з розробки продуктів Kia Motors America, Орт Хедрік додав:

"Niro є однією з наших найпопулярніших моделей. Отримання максимально можливого рейтингу безпеки від IIHS дає ще одну причину, чому вона повинна бути найкращим вибором для покупців маленьких гібридних позашляховиків".

Президент центру досліджень і розвитку Kia Motors America, Вільям Фрілс заявив: "Ми дуже задоволені цією новою нагородою TSP + для Niro. Це підтверджує наші зусилля, спрямовані на розробку автомобілів, які відповідають найвищим стандартам безпеки в галузі, і підтверджує майстерність і відданість наших дизайнерів та інженерів".

Екологічний автомобіль-кросовер KIA Niro

Niro є ще одним автомобілем, представленим під екологічно чистим підрозділом Kia Motors EcoDynamics та представляє собою ряд перших. Незважаючи на те, що їй передували продукти мобільної чистоти, такі як Optima Hybrid і Soul EV, Niro є першим Kia, що використовує нову, спеціально розроблену еко-автомобільну платформу, і є важливим наступним кроком на шляху до майже потрійного збільшення бренду. глобальний зелений автомобільний склад до 2020 року.

Гібридна силова установка Kia Niro

Однієї з відмінностей цієї моделі від інших Кіа полягає в тому, що цей автомобіль спочатку розроблявся як гібрид, і з альтернативною силовою установкою не представлений. Її сумарна потужність становить 141 к.с., а крутящий момент 265 Нм. З такою енергоефективністю характер водіння у гібрида Kia Niro спокійний.

Гібридна силова установка Kia Niro складається з 1,6-літрового бензинового двигуна GDi (105 к.с., 147 Нм) і електродвигуна (43 к.с., 170 Нм). Разом виходить 141 л.с. і 265 Нм.

Завдяки електричному мотору рушає автомобіль з місця не думаючи, і навіть коли підключається 1,6-літровий бензиновий ДВС, то гібрид Kia Niro набирає помірної швидкості, розгін досягає до 11,5 с. Один рух в режимі Sport, і автомобіль набирає руху та відкривається нове дихання.

Ціна в Україні на KIA Niro стартує для базової комплектації Comfort $ 25 500*. Ознайомитися з детальними характеристиками моделі можна на сторінці моделі, переглянути галерею та брошуру.

 

Записуйся на тест-драйв та дізнавайся подробиці у консультанта з продажу по тел. (067) 550 41 83.

 

* Розрахунки в гривні по курсу зазначеному на сайті кіа.соm/ua на день виписки рахунку-фактури Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі. Гарантія на автомобілі: 5 років або 150 000 км пробігу / детальні умови гарантії та обмеження зазначені у сервісній документації