Новини
Програма кредитування

Програма кредитування

2023-04-05

Кредитування на нові автомобілі в офіційному дилері Kia «Автоцентр на Борщагівці» продовжує діяти. Придбати автомобіль KIA, як завжди, можна за вигідними відсотками. Автомобілі в наявності!

 

Весняна пора вже активно розпочалася у нашому місті, і звісно сісти за кермо мріє не тільки автовласник, а й ті, хто саме зараз обирає свою нову автівку. До того ж, обравши купівлю з першим внеском від 50% від вартості автомоблія, можна за вигідної річною ставкою під 0,01%*. Детальну інформацію щодо умов кредиту можна дізнатися у консультанта з продажу автомобілів KIA по тел. (067)-500-84-79**.

 

Перші поставки нового Kia Sportage 2023 року виробництва, про що ми вже писали раніше, з доповненими опціями у комплектації Престиж вже було отримано на початку березня 2023 року. Як завжди, лідер продажів серед автомоблів, Kia Sportage не залишився без уваги автолюбителів. Завдяки своїм новим характеристикам, наш наявний склад активно зменшується. Найближчими тижнями очікуємо додаткове поповнення, тож не гайте часу обрати серед наявних вільні кольори та комплектації. 

 

Доступний тест-драйв та огляд по території автоцентру. Придбання нового авто корейського бренду KIA стає ще простішим.

 

 

КОМПЛЕКТАЦІЇ ТА ЦІНИ

 

 

Замовити KIA SPORTAGE

 

 

Працюємо заради перемоги! Чекаємо в гості по вул. Велика Окружна, 2.

 

 

 

* Детальну інформацію щодо умов кредиту можна дізнатися у консультанта з продажу автомобілів KIA.

** Дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів - згідно тарифів операторів.

 

Ми в FACEBOOK

Ми в INSTAGRAM