Новини
Сервісне обслуговування KIA 7 ДНІВ на тиждень

Сервісне обслуговування KIA 7 ДНІВ на тиждень

2022-09-23

Офіційний сервіс автомобілів KІА "Автоцентр на Борщагівці" дбає про безпеку своїх клієнтів у режимі 7 днів на тиждень та заздалегідь, сповіщає клієнтів про підготовку до перших осінніх холодів, що майже наступають на колеса.

 

Настав час готувати автомобіль до осінньо-зимового періоду та розглянути купівлю чи оновлення вашої зимової гуми. Адже, станом на сьогодні, зимова гума це найбільш дефіцитний товар для автомобілістів восени 2022. Ми, як офіційний дилер, ще тримаємо резерв популярних розмірів для наших клієнтів. Дізнатися про доступні варіанти та вартість можна у консультантів по роботі з клієнтами сервісу.

 

Ось деякі з сезонних пропозицій:

  • Регулювання сходження коліс від 650 грн.
  • Шиномонтаж від 600 грн.
  • Антибактеріальна обробка кондиціонера від 678,60 грн.
  • Зимова гума (205/55 R16) від 2647,50 грн.
  • Омивач зимовий (концентрат -80) від 278,28 грн.

Сучасні технології, сертифіковані механіки, оригінальні запчастини, відновлювальний ремонт чи встановлення унікального додаткового обладнання – це лише частина послуг, що ви зможете отримати в Автоцентр на Борщагівці, що по вулиці Велика Окружна, 2.

Чекаємо на нашому офіційному сервісі KIA «Автоцентр на Борщагівці». Або телефонуйте (067)-500-84-79*. Додатково для консультацій, заповнюйте форму на сайті або пишіть в чат. Працюємо 7 днів на тиждень.

 

 

ЗАПИС НА СЕРВІС

 

 

Варто відзначити, що кожен клієнт отримує гарантію на виконані роботи та надані послуги. Нагадуємо, продовжує діяти програма лояльності Drive2U, яка дозволяє при кожному повторному зверненні накопичувати бонуси і отримувати додатковий дисконт.

 

* Дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів - згідно тарифів операторів.

 

 

Ми в FACEBOOK

Ми в INSTAGRAM