Новини
Тест-драйв автомобілів Kia Sportage, Kia Rio X та Kia Rio sedan

Тест-драйв автомобілів Kia Sportage, Kia Rio X та Kia Rio sedan

2021-06-11

Офіційний дилер KIA "Автоцентр на Борщагівці" запрошує на тест-драйв автомобілів Kia по вул. Великій Кільцевій.

 

Сісти за кермо, відчути якість матеріалів та зручність салону, випробувати автомобіль Kia на дорозі, відчути габарити автомобіля та наскільки Вам комфортно в ньому, динаміка та потужність, ходові якості. Тестова поїздка допомагає визначитися в моделі автомобіля та зробити правильний вибір.

 

Для виїзного тест-драйву по вул. Велика Кільцева доступні моделі Kia Sportage, Kia StonicKia Rio Sedan та Kia Rio X.

 

KIA SPORTAGE

Бестселер українського ринку – Kia Sportage доступний для тест-драйву у комплектації «Комфорт+» з бензиновим двигуном 1,6 і автоматичною КПП, виконаний у білому кольорі кузова. Стартова ціна на Kia Sportage у наявності починається з відмітки 16 500 Євро* на комплектацію «Класік» 2021 року виробництва.

 

KIA RIO SEDAN

Cедан Kia Rio доступний для випробовування з класичним бензиновим атмосферним двигуном з робочим об'ємом 1,6 л, потужністю 123 к.с. та автоматичною КПП у комплектації «Престиж». Завдяки тому, що седан дизайнери «малювали» з нуля, виглядає він гармонійно, а компактний «хвіст» багажника приховує вражаючі 480 літрів для багажу. Ціни на Kia Rio в кузові «седан» стартують з позначки від 423 178 грн.* на стартову версію «Класік».

 

KIA RIO X

Кросовер KIA RIO X предсталений на тест-драйві з бензиновим атмосферним двигуном з робочим об'ємом 1,6 л, потужністю 123 к.с. та автоматичною КПП у комплектації «Престиж». Автомобіль має кліренс до 195 мм (у комплектації з дисками 195/60 R16), стилізований обвіс з нефарбованого пластика за периметром, більш просторий, ніж у звичайного Rio-хетчбека, кузов, а також багате оснащення. Ціни на KIA RIO X стартують з позначки від 446 708 грн.* на стартову версію «Класік».

 

Обирайте доступні моделі Kia на сайті та залишайте заявку на тест-драйв.

 

ЗАПИС НА ТЕСТ-ДРАЙВ

 

ЗАВАНТАЖИТИ БРОШУРУ

 

ЗАВАНТАЖИТИ ПРАЙС

 

 

 

Ми в FACEBOOK

Ми в INSTAGRAM

 

* - Ціни включно з ПДВ станом на 27.08.2021 р. Розрахунки в гривні на день виписки рахунку-фактури. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі. Гарантія на автомобілі: 7 років або 150 000 км пробігу / детальні умови гарантії та обмеження зазначені у сервісній документації. Зовнішній вигляд та оснащення автомобілів у салонах може відрізнятися від наведених на сайті. Інформацію щодо наявних кольорів комплектацій та цін автомобілів Kia уточнюйте.