Новини
Вікенд з KIA на автодромі Чайка

Вікенд з KIA на автодромі Чайка

2018-10-09

13 жовтня автосалон Кіа «Автоцентр на Борщагівці» влаштовує яскраву експозицію автомобілей Кіа під час проведення третього етапу Чемпіонату України з шосейно-кільцевих перегонів - Ukrainian Touring Championship (UTC) на автодромі Чайка. 

 

Отримайте можливість познайомитися з оновленим фейсліфтовим Кіа Sportage та неймовірним поєднанням хетчбека і міського кросовера Kia Rio X-Line, прийняти участь у розіграші подарунків від партнера страхової компанії «Експрес Страхування».

 

 

Проведіть вікенд незабутньо! Всі чотири етапи UTC вперше проводяться промоутером Master Kart racing team. Кращі автоспортсмени країни зберуться, щоб вписати нову сторінку в історії українських кільцевих гонок. На чемпіонаті ви зможете також відвідати тренування, кваліфікаційні заїзди всіх груп, 20 кіл напруженої гонки і нагородження призерів. Для дітей передбачений дитячий майданчик. Також буде працювати зона фуд-кортів, де ви зможете перекусити і втамувати спрагу.

 

 

Звертаємо увагу, що вхід на автодром Чайка платний - 200 грн. Тому «Автоцентр на Борщагівці» підготував можливість виграти квитки! Слідкуйте за новинами на нашій офіційній сторінці в facebook.

 

 

Офіційний сайт Чемпіонату: http://uatouring.com