Новини
Запрошуємо на тест-драйв автомобілів KIA

Запрошуємо на тест-драйв автомобілів KIA

2018-11-27

Офіційний дилер автомобілів KIA «Автоцентр на Борщагівці» запрошує Вас пройти тест-драйв оновлених моделей KIA, адже дана послуга - це найкращий спосіб обрати автомобіль, відповідний Вашому стилю та способу життя, а також самостійно переконатися в безкомпромісному комфорті, як і безлічі інновацій KIA.

 

Залишити заявку на тест-драйв можна на нашому сайті та зареєструватися на тест-драйв новинок та оновлених моделей автомобілів - KIA Sorento, KIA Sportage, KIA Ceed та KIA Stonic.

 

KIA Sorento - це відмінний вибір для тих, хто любить подорожувати всією родиною! Солідний зовнішній вигляд із світлодіодною оптикою та опційними 4-секційними протитуманними фарами, а також широкий асортимент передових технологій для водія і пасажирів, виділяють новий Kia Sorento серед сучасних середньорозмірних кросоверів. Коли вишуканість і місткість стають так само важливі, як і задоволення від водіння, ситуацію рятує новий Sorento.

Оновлений KIA Sportage по-справжньому вражає. Знайомі українцям атлетичні, мужні риси доповнено світлодіодною оптикою, новими бамперами та колісними дисками. Просторий, зручний та чудово оснащений, оновлений Sportage пропонує ще більше дизайну, більше корисних опцій та розширений вибір силових агрегатів.

Демонструючи новий підхід до дизайну автомобіля Kia Ceed, а саме решітка радіатора, прекрасно поєднується з LED-фарами, і зачаровує світлодіодні ходові вогні в формі кубиків льоду, хромована окантовка стекол і двоколірні 17-дюймові легкосплавні диски зі спортивними шинами Michelin - все це підкреслює яскравий дизайн автомобіля.

Яскравий, молодіжний та надзвичайно спритний Stonic відкриває для бренду Kia сегмент суб-компактних міських кросоверів. Завдяки чудовим ходовим якостям задоволення за кермом стає реальним навіть на далеких від ідеалу українських дорогах. Просторий салон та багате опційне наповнення роблять його одним з найвигідніших придбань у сегменті. Обирайте, також унікальний варіант двокольорового фарбування кузова, додаткові пакети оформлення салону та оригінальні аксесуари.

Чекаємо Вас за адресою: м Київ, Петропавлівська Борщагівка, вул. Велика Окружна, 2! Деталі за телефоном: (044) 202 11 00