Новини
Знижки на гібридні і електричні KIA до 3 000 євро!

Знижки на гібридні і електричні KIA до 3 000 євро!

2024-09-12

Якщо Ви відкладали придбання гібридних або електричних автомобілів Kia, очікуючи привабливої пропозиції, то саме для Вас у період з 12.09.2024р. до 31 жовтня 2024 р. в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО»  діють спеціальні ціни на екологічні та технологічні моделі! А саме: Kia Sportage mHEV і HEV, Kia Niro HEV, Kia Niro EV та Kia EV6 з вигодою до 3 000 Євро*.

 

З 12 вересня 2024 новий, технологічний Kia Sportage гібрид буде доступний за неймовірно привабливою ціною. Так, отримати гібридну версію кросовера Kia Sportage в комплектації Anniversary Edition (Ювілейна Версія) 2024 року випуску з бензиновим двигуном 1,6 та автоматичною коробкою передач DCT можливо з вигодою до 1000 Євро! Зазначена модифікація відрізняється насиченим оснащенням, що включає мультимедійну систему з 12,3-дюймовим дисплеєм, Android Auto і Apple Car Play, зимовий пакет, клімат-контроль, датчики дощу і світла, сучасні системи безпеки водія та пасажира та багато ін.  

 

Більш детальна інформація про комплектації та ціни на Kia Niro за посиланням: https://www.kia.com/ua/showroom/sportage-hev/features.html

 

Також до 31 жовтня 2024 р. діє спеціальна пропозиція для покупців гібридного Kia Niro та електричного Kia Niro в комплектації Prestige (Престиж). Ця комплектація включає такі опції: мультифункціональне кермо з регулюванням по висоті і по вильоту, підігрів керма і передніх сидінь, датчики дощу і світла, система допомоги при паркуванні, круїз-контроль, клімат-контроль, електрорегульовані бічні дзеркала заднього виду з функцією складання і обігрівом, 8-дюймову мультимедійну систему з можливістю синхронізації смартфонів за протоколами Android Auto та Apple Car Play, сучасні системи безпеки та багато іншого. Кросовер можна придбати з вигодою розмірі 2000 Євро*. Kia Niro представлений в Україні зі 105-сильним бензиновим двигуном (робочий об'єм 1,6 літра), який в парі гібридною силовою установкою видають 141 к.с. потужності та працює з 6-ступеневою автоматичною коробкою передач DCT або ж із електричним двигуном потужністю 150 кВт (204 к.с.) / 255Нм.

 

Більш детальна інформація про комплектації та ціни на Kia Niro за посиланням: https://www.kia.com/ua/showroom/niro/specification.html

 

Одна з найтехнологічніших електромоделей бренду, а саме Kia EV6 доступна з вигодою до 3000 Євро. Повністю заряджений акумулятор EV6 місткістю 77,4 кВт-год дозволяє проїхати до 528 км. Завдяки надшвидкісному зарядному пристрою з напругою 800 В, зарядка до 80% займає менш як 18 хвилин. Він також заряджає до 100 км всього за 4,5 хвилини. Сидіння з можливістю регулювання температури, надсучасні системи безпеки водія та пасажира, мультимедіа з 12,3 TFT Touch Screen дисплеєм, акустична аудіосистема преміумкласу Meridian та багато іншого.

 

Більш детальна інформація про комплектації та ціни на Kia EV6 за посиланням: https://www.kia.com/ua/showroom/new-ev6/specification.html

 


*Еквівалент орієнтовної рекомендованої регулярної роздрібної ціни в Євро за курсом НБУ на відповідну дату.

**Еквівалент орієнтовної рекомендованої акційної роздрібної ціни з урахуванням знижки, що застосовуватися протягом вказаного періоду.
Всі розрахунки здійснюються в гривні по курсу НБУ на відповідну дату згідно з рахунком-фактурою. ТОВ "ФАЛЬКОН-АВТО" та офіційні дилери  КІА в Україні залишають за собою право без попереднього повідомлення змінювати комплектації та ціни на автомобілі. Актуальні ціни уточнюйте у салонах офіційних дилерів КІА  або за тел. 0-800-502-909 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів - згідно з тарифами операторів зв'язку). Актуальні ціни з урахуванням знижки вказуються у договорах купівлі-продажу автомобіля, які підписані з офіційним дилером в Україні. Будь ласка, перед підписанням договору купівлі-продажу автомобіля з офіційним дилером в Україні детально ознайомтесь з актуальною ціною та комплектацією автомобіля. Інформація про ціну є орієнтовною, оприлюднення ціни не є офертою. Наведені ціни є рекомендованими та можуть відрізнятися від остаточної ціни, запропонованої клієнту офіційним дилером КІА в Україні.

Наведена інформація призначена тільки для інформаційних цілей і не може бути використана як документ, що встановлює зобов'язання продавця.